Nieuws

Persbericht: Arena "Meer halen uit retailkanalen"

 

Op 26 juni organiseert Greenport Campus in samenwerking met Inholland, GreenQ en Groene Kennis Cooperatie Ketens & Agrologistiek een arenasessie met als thema: “Meer halen uit retailkanalen”. Doel van de bijeenkomst is productiebedrijven, handelsbedrijven en exporteur handvaten te geven hoe er mee rendement gehaald kan worden uit handelen met retailkanalen. De bijeenkomst is kosteloos bij te wonen en wordt gehouden bij GreenQ Improvement Centre in Bleiswijk.

 

Eén van de sprekers is Peter Smeele, Senior Media-adviseur van het vakblad Supermarkt. Dit vakblad is gericht op supermarktondernemers, leidinggevenden en categorymanagers op de hoofdkantoren van de supermarktketens. Hij zal zijn visie geven over hoe er meer rendement uit de supermarktcommunicatie gehaald kan worden. De andere spreker, Eric Egberts, heeft een nieuw marketing model voor de afzet van duurzame glasgroenteproducten in het retail kanaal ontwikkeld, vanuit zijn ervaringen als directeur van TNI. De twee visies komen samen in het debat, waar ruimte is voor discussie wat er nodig is om de afzetkant van betere kennis en faciliteiten te voorzien, zodat er weer wat verdiend kan worden met de retail.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

-       17.30   Ontvangst met een broodje

-       18.00   Welkomstwoord door dagvoorzitter Olaf van Kooten

-       18.10   Presentatie Peter Smeele

-       18.40   Presentatie opponent Eric Egberts

-       19.10   Debat

-       20.00   Vertaling naar dagelijks praktijk: "Hoe nu verder?"

-       20.15   Netwerkborrel

 

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor meer informatie kijk op www.greenportcampus.nl.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot:

Naam:                    Olaf van Kooten

E-mail:                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer:      06-53966415

Eerdere nieuwsberichten